Mijn boeken vind je hier: boeken op Papieren Avonturen

7 October 2012

blogmeeting 2012

Afgelopen zaterdag hadden Anneke, Janine, Hermine, Jolette en ik onze jaarlijkse blogmeeting. Altijd een dag vol plezier, lekker eten en ook nog iets creatiefs uitvoeren. Dit jaar waren we te gast bij Anneke en haar dochter Ine. Ze hadden ons een heerlijke lunch bereid en Ine gaf een lesje fimo-kralen maken. Uitgebreid verslag is al te lezen en zien bij Hermine, Jolette en Janine.
Last saturday AnnekeJanine, Hermine, Jolette en I had our annual blogmeeting. Always a day filled with laughter, good food and even some creative work. This year Anneke and her daughter Ine were our hosts. They had prepared us a delicious lunch and Ine teached how to make polymer clay beads. You can read and see about the 'happening' at the blogs from Hermine, Jolette en Janine already.
Schattige kralen in blauw en zilver. Geloof me maar, 't is niet makkelijk ze mooi rond te krijgen... Ine had een hele dobber aan ons :)
Lovely beads in blue and silver. Believe me, it's hard to get nice round ones... I can imagine Ine had a hard time by moments to keep an eye on us all :)
Traditioneel brengen we voor iedereen een presentje mee.
It's a tradition to bring a small gift for all.
Ik maakte een poos terug al boodschappenblokjes en enveloppen.
I made some note blocks and envelopes a while ago.
En m'n best gedaan mooie letters te schrijven om daar een 'beperkte oplage' stempels van te laten maken bij 'Stempelatelier'. De stempels komen ongemonteerd, ik heb ze met hobbyfoam op blokjes geplakt.
And did my best to draw nice letters to order 'limited edition' rubber stamps from at 'Stempelatelier'. The stamps come unmounted, i used hobby foam and wooden blocks as mounts.
En een stijfselpapiertje kon bij het uitdelen natuurlijk niet ontbreken, deze zijn gemaakt met vanDijck-bruin en turkoois.
Het was echt een dag met een gouden randje, dank jullie wel!
And some paste paper to hand out had to come too, these ones are made with vanDijck-brown and turquoise
It truly was a perfect day, thank you dear friends!

Update: 
Anneke postte ook over onze meeting: klik en Ine hier: klik
Anneke posted about our meeting too: click and Ine here: click


post signature

20 comments:

 1. Jij komt weer erg origineel uit de hoek Dymphie! Wow! Ik had al links en rechts gelezen dat het een super dag geweest is, wat ik me ook best kan voorstellen als ik alle foto's zie :)

  ReplyDelete
 2. Leuk!!! mooie stempels heb je gemaakt en die kralen zijn prachtig!

  ReplyDelete
 3. He, ik hop zo van blog naar blog van de creabea's uit de zuidelijke regionen ;-) Deze kralen zijn ook prachtig geworden (ik verwacht natuurlijk ook niet anders ☺☺) en wat heb jij ook een originele kadootjes gemaakt!!

  Die stempels zijn ook echt iets voor jou! Mooi, mooi mooi!

  ReplyDelete
 4. ooooooh
  dat zijn gave cadeautjes, prachtig, juist ook omdat je ze zelf hebt ontworpen

  mooie kralen ook

  ReplyDelete
 5. The beads look fabulous and I know you guys had a fun fun day for sure. I love your little present for all of them too. Have a good start to a new week!

  ReplyDelete
 6. Ja super h√© die kadootjes van jou. En onze dag wasweer top!!!!! En meid, super bedankt voor alles maar ook vooral omdat je ons veilig naar en weer terug hebt gebracht, ik zat voorin... Soms was het best eng hoor, maar jij bent een kanjer en blijft cool!! Dat mag ook wel eens gezegd worden!! ūüėä

  ReplyDelete
 7. Je hebt ze mooi op de foto gezet, je kralen! Ik heb sinds gisteren ook meer respect voor ronde kralen gekregen :)
  Dat stijfselpapier hier zo allemaal samen zien, wow, heel mooie patronen en kleuren! En het 'hoe en wat' ivm het stempeltje heb ik gemist in de drukte van het uitdelen gisteren. Leuk dat je die zelf ontwierp, maakt het nog extra feestelijk! Mooi ingepakt ook, dankjewel!

  ReplyDelete
 8. Wat een fijne dag hebben jullie gehad. En wat een mooi kadootje heb je bedacht met de boodschappenboekjes+. Dat is genieten he?! Groetjes, Marleen.

  ReplyDelete
 9. Ook hier weer een prachtige collectie kralen. En de kadootjes zijn zeker goed ontvangen,een het stempel is heel speciaal. En ik ben de gelukkige eigenaar geworden van de middelste rol. Nogmaals dank voor alle verwennerij

  ReplyDelete
 10. Leuk zeg, zo'n blogmeeting! En dan ook nog es creatief bezig zijn met elkaar, das helemaal gezellig!

  ReplyDelete
 11. Wat ziet dat er allemaal prachtig uit en wat een leuke dag is dat geweest. Dat straalt van alles af en ook van je verhaal. Super.
  De kralen zijn prachtig. En de stempel te gek.
  groetjes Marja

  ReplyDelete
 12. Leuk zo'n blogmeeting,
  tof kadootje!

  ReplyDelete
 13. Jullie hebben duidelijk een topdag gehad. Dat lees ik op al jullie blogs. Ook jouw parels zien er zeer mooi uit. En zo een zelfontworpen stempeltje voor jouw vriendinnen is echt knap.

  Groetjes,
  Jeanine

  ReplyDelete
 14. Wat heb je een mooie foto van je kralen gemaakt!
  Onwijs bedankt voor je leuke super originele stempel!
  Verpakt op een manier zoals alleen jij dat kan!!!
  Vergezeld met eigen bedrukte en gemaakte blocknootjes, Helemaal super!
  En je aandeel om ons op een veilige manier daar te krijgen was ongeevenaard...wat was het een pokke weer om in te rijden..
  Een dag om met plezier op terug te kijken!!!
  Groetjes,

  Jolette

  ReplyDelete
 15. Een dag met een gouden randje en met 'gouden' cadeautjes zo te zien.
  Supertoffe stijfselmarmers, een wijze zelfgemaakte stempel en héérlijke zakjes met originele inhoud overgoten met een unieke 'vriendschapssaus'
  Wat hoeft een mens nog meer!

  ReplyDelete
 16. Wat een mooie cadeautjes heb je voor iedereen gemaakt! Wow!!

  ReplyDelete
 17. Prachtig die kralen en wat leuk die stempels, wat ben je toch veelzijdig;o)Ik vind je kleur gebruik ook altijd zo mooi!

  ReplyDelete
 18. Van harte bedankt voor de leuke cadeautjes en de toffe dag! :)

  ReplyDelete
 19. Hallo Dymphie,
  Ja, jullie hebben een schitterende dag gehad. Die kralen zijn super. Wat een leuke workshop. Het lijkt me nog een hele klus.
  Wat een leuke cadeautjes heb je iedereen gegeven. Zo leuk met die zelfgemaakte stempel. En dat prachtige stijfselpapier, wat een bofkonten.
  Heel veel groetjes van
  Ini

  ReplyDelete
 20. Van harte proficiat met je verjaardag Dimphie!!!!

  ReplyDelete

Leuk dat je m'n blog bezoekt, bedankt voor je reactie!


Thanks for visiting my blog. It's fun to read your comment!

Related Posts with Thumbnails

yep, i'm counting too :)