Mijn boeken vind je hier: boeken op Papieren Avonturen

25 September 2007

Altered postcard: "the before"

Dit is de briefkaart die ik gebruikte voor een 1-4-1 swap. Ik heb er eerder een gemaakt die niet in de swap mee kon doen, omdat ik de 'ervoor' foto was vergeten te maken. Nu heb ik dan wel een foto gemaakt voor ik begon. Dit is weer zo'n gratis kaart uit de bioscoop.
This is the postcard i used for a 1-4-1 swap. I altered one before this one which couldn't be entered in the swap as i forgot to take the 'before' photo. This one is another one from the free postcard stash i have.En het is alweer een soort 'The making of...' bericht geworden. Ik heb er op gestempeld en geplakt en daarna heeft de kaart meer dan een week gelegen voor ik bedacht wat er ontbrak, er was iets niet in evenwicht. Hij is nu onderweg en wanneer Carla de kaart in de bus heeft laat ik mijn halffabrikaat en eindresultaat zien.
And this is going to be another 'The making off...' kind of post. I stamped and glued on this card, than it was laying for more than a week to be finished. There was something missing and I didn't see what that was until yesterday evening.
The postcard is in the mail now, when Carla receives it I will post my unfinished and finished card photos.

4 comments:

 1. Ben benieuwd wat je ervan gemaakt hebt!!

  ReplyDelete
 2. Nou ik sluit me helemaal aan bij mijn bovenbuurvrouw! ;-)

  ReplyDelete
 3. En ikke ook hihi....ben heel benieuwd.

  ReplyDelete
 4. This guy looks kind of scary. I'm curious to see what you did with him!

  ReplyDelete

Leuk dat je m'n blog bezoekt, bedankt voor je reactie!


Thanks for visiting my blog. It's fun to read your comment!

Related Posts with Thumbnails

yep, i'm counting too :)