Mijn boeken vind je hier: boeken op Papieren Avonturen

7 November 2011

kadozakjes
giftbags

Super simpel...
Super easy......deze cellophaanzakjes met als toppers 'medailles' van een restjes marmer en stukjes lint. Het stempelwerk is geëmbossed met donker goudkleurig poeder.
Het was mijn kadootje voor onze bloggersmeeting afgelopen zaterdag. Omdat ik een megadrukke week voor de boeg heb, volgt mijn verslag van deze heerlijke dag volgende week. Neem ondertussen vast een kijkje op de blogs van  Hermine, Anneke, Jolette en Janine.
...these cellophane bags with toppers from scraps marbled paper and some organza ribbon. Stamped images are heat embossed with a dark gold colored embossing powder.
These bags where my small gift for our bloggersmeeting last saturday. Due to a very busy week schedule ahead I will post more about that next week. In the meanwhile you can take a look at the blogs from Hermine, Anneke, Jolette and Janine.post signature


p.s. feest bij DIOL! Doe mee en maak ook kans op leuke prijzen:  klik

8 comments:

 1. Echt mooi Dymphie, zo alle 4 bij elkaar. Leuk effect die stempels op je mooie marmerpapier! Je hebt al goed gebruik gemaakt van je Vagabond zowel voor de toppers als voor de inhoud!

  ReplyDelete
 2. Vergeet ik nog dankjewel te zeggen voor de tweede van links :)

  ReplyDelete
 3. ja het was echt een heerlijke dag ik ben naar huis gegaanmet een grote tas vol met goodies van jullie allemaal. Dankjewel meid, ik ben al lekker aan het knutselen met het papier, (staat niet op de foto maar we kregen allemaal fantastiche papier ook van Dimphie)

  ReplyDelete
 4. Wat een leuke fleurige zakjes! Prachtig zo met de combi van de kleuren, het doorzichtige van het zakje en de kartonkleur van wat er in zit! Prachtig!

  ReplyDelete
 5. Heb weer veel moois gezien prachtig ook die zwarte ginko omslag!

  ReplyDelete
 6. ooo what super sweet gift bags...they look great!!

  ReplyDelete

Leuk dat je m'n blog bezoekt, bedankt voor je reactie!


Thanks for visiting my blog. It's fun to read your comment!

Related Posts with Thumbnails

yep, i'm counting too :)